Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Hmm what about a real story?!?! PART 2

Σήμερα πήρα την απόφαση, μετά από πολύ ψάξιμο στο συγκεκριμένο θέμα, να γράψω για το Τρίγωνο των Βερμούδων ή όπως το αποκαλούν αλλιώς το Τρίγωνο του Διαβόλου. Πρόκειται για ένα μέρος που κατά την γνώμη μου έπρεπε να είχαν βάλει απαγορευτικό για πλοία και αεροπλάνα.  Κανείς δεν γνωρίζει γιατί εξαφανίζονται όλοι μόλις διαβούν μέσα από το τρίγωνο αυτό. Για όσους δεν γνωρίζουν ακριβώς που βρίσκεται ξεκινά από την Φλόριντα συμπεριλαμβάνοντας τις Μπαχάμες και τα νησιά γύρω από εκεί, μετά συνεχίζει έως το Πουέρτο Ρίκο και μετά τελειώνει στο νησί των Βερμούδων.
Θέλω να δώσω βάρος σε 2 γεγονότα που με συγκλόνισαν περισσότερο από τα άλλα και πιστεύω πως έχουν μεγάλη σημασία στην ιστορία του μέρος εκείνου. 

Η ΠΤΗΣΗ 19 
Είναι η διασημότερη εξαφάνιση αεροπλάνων. Ναι δεν ήταν 1. Ούτε 2. Ήταν 5 αεροπλάνα που χάθηκαν μαζί στις 5 Δεκεμβρίου του 1945. Αεροπλάνα του Αμερικανικού Ναυτικού που ξεκίνησαν από την Φλόριντα  κάνοντας περιπολία ρουτίνας διάρκειας 2 ωρών. Η Φλόριντα ήταν ηλιόλουστη γύρω στις 14:10 , όλα καλά μέχρι που ο πύργος ελέγχου δέχεται μήνυμα από τον συγχυσμένο επικεφαλής. Και ακολουθεί ο διάλογος μεταξύ πύργου και πιλότου:

Πιλότος:Cannot see land,we seem to be off course.
Πύργος:
What is your position?
[δέκα λεπτά σιγής]
Πιλότος:We cannot be sure where we are. Repeat: Cannot see land!
[δέκα λεπτά σιγής]
Τώρα τα υπόλοιπα μέλη της πτήσης ακούγονται να λένε:...more like a bunch of boy scouts lost in the woods than experienced airmen flying in clear weather.We can't find west. Everything is wrong. We can't be sure of any direction. Everything looks strange, even the ocean.
[δώδεκα λεπτά χωρίς σήμα και απάντηση]
Ένας μέλος του πληρώματος τώρα μιλά στον πύργο αναστατωμένος:We can't tell where we are ...everything is ...can't make out anything. We think we may be about 225 miles northeast of base... 
Λίγο αργότερα: We ‘re not sure where we are, we must have passed Florida and we are over the Gulf of Mexico
Ακολουθούν τα τελευταία λόγια της πτήσης 19 : It looks like we are entering white water...We're completely lost.
(Διάλογος που δημοσιεύθηκε το 1962)

Ένα περιπολικό υδροπλάνο PBM-5 Martin Mariner απογειώθηκε με βοήθεια της Πτήσης

19, όμως λίγα λεπτά μετά χάθηκε και αυτό. Ποτέ ξανά δεν ακούστηκαν οι φωνές του πληρώματος και δεν βρέθηκαν ποτέ τα σκάφη. Αργότερα ο ασύρματος της βάσης έλαβε ένα αδύνατο σήμα στο οποίο ακούγονταν τα γράμματα FT τα οποία αποτελούσαν τμήμα του κωδικού κλήσης της πτήσης 19. Το περίεργο είναι ότι το μήνυμα ακούστηκε 2 ώρες αφού θα έπρεπε να είχαν τελειώσει τα καύσιμα των αεροπλάνων, δηλαδή γύρω στις 7 το βράδυ. Για 3 συνεχόμενες ώρες ο πύργος πάσχιζε να βρει σήμα των αεροσκαφών.
Εννοείτε πως μετά το γεγονός ακολούθησε έρευνα διάρκειας 1 βδομάδας. Πλοία και αεροσκάφη συμμετείχαν και ''χτένισαν'' μία έκταση 300.000 τετραγωνικών μιλίων στα ανοικτά των ακτών της Φλόριντα. Το αποτέλεσμα ? Δεν βρέθηκε τίποτα. 

Μετά από 29 χρόνια, το έτος 1974, έρχεται στο φως μία ηχογράφηση που θα άλλαζε τα δεδομένα της πτήσης 19. 
''…They look like they're from outer space - don't come after me…''
Ο δημοσιογράφος και ερευνητής A. Ford είχε ανακαλύψει ένα αξιοπερίεργο στοιχείο. Ένας ερασιτέχνης είχε ηχογραφήσει την συγκεκριμένη φράση και την έδειξε στον Ford ο οποίος όμως δεν έδωσε καθόλου βάση αφού δεν εμπιστευόταν τον ραδιοερασιτέχνη. Μετά από πολύ έρευνα όμως πείστηκε πως η φράση αυτή ακουγόταν πράγματι μέσα στα μηνύματα που έστειλε το πλήρωμα στον πύργο αλλά όχι τόσο καθαρά όσο την είχε ηχογραφήσει ο άντρας που την έδειξε στον ερευνητή.
Έτσι λοιπόν ανακαλύφθηκε το τελευταίο στοιχείο που έχουμε μέχρι σήμερα για αυτήν την πτήση. Και ακόμα συνεχίζονται κάποιες μικρές έρευνες.

Διάφορες θεωρίες ειπώθηκαν μετά το περιστατικό. Μπορείτε να δείτε εδώ για λεπτομέρειες! 

ΕΠΙΖΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ

Ισχυρίζεται πως πέρασε μέσα από το Τρίγωνο του Διαβόλου και επέζησε. Ο πρώτος άνθρωπος που πέρασε από μέσα του και δεν πέθανε ήταν ο Κολόμβος. Ισχύει όμως το γεγονός ότι ταξίδεψε μέσα στο χρόνο και στον χώρο? Θα το δούμε παρακάτω.
Ονόματι Bruce Gernon, ένας έμπειρος Αμερικανός πιλότος, ταξίδεψε από τις Μπαχάμες προς την Φλόριντα μαζί με τον πατέρα του και έναν επιχειρηματία. Λίγο μετά την απογείωσή τους, ο καιρός χάλασε και ένα παράξενο σύννεφο εμφανίστηκε μπροστά τους. Είδε ένα μικρό πέρασμα και αποφάσισε να περάσει από εκεί. Καθώς πετούσε προς το σύννεφο αυτό άλλαξε μορφή από οβάλ σε σχήμα κυλινδρικό που περιστρεφόταν. Αρχικά, όπως είπε ο Bruce, ήταν γιγάντιο όμως μετά γινόταν όλο και μικρότερο. Σπίθες ηλεκτρισμού πετάγονταν και το τούνελ απόκτησε φορά ρολογιού. Παράξενες κυκλικές γραμμές εμφανίζονταν και εξαφανίζονταν.Μετά το μόνο που έβλεπαν ήταν μία κιτρινωπή ομίχλη. Οι πυξίδες είχαν τρελαθεί και τα όργανα δεν ανταποκρίνονταν σε εντολές. Ο Bruce ένιωσε ένα παράξενο συναίσθημα να διαπερνά το σώμα του. Σαν να γλιστρά από το κάθισμα του προς τα εμπρός.Τελικά μετά από 20 περίπου δευτερόλεπτα βγήκαν από το ουράνιο τούνελ των 10 μιλίων (προσοχή σε αυτή την πληροφορία κανονικά έπρεπε να του πάρει 4 λεπτά να το περάσει) και ο πύργος ελέγχου προσπάθησε να βρει το αεροσκάφος, αλλά μάταια αφού δεν φαινόταν σε κανένα ραντάρ. Μετά από 1 ολόκληρο λεπτό τα ραντάρ βρήκαν το αεροσκάφος πάνω από το Μαϊάμι. Ήταν κάτι το αδύνατον διότι ο Bruce δεν ταξίδευε καν για 33 λεπτά. Για να βρεθεί πάνω από το Μαϊάμι θα έπρεπε να ταξίδευε τουλάχιστον 1 ώρα και κάτι λεπτά. Και εκείνος ταξίδεψε 100 μίλια σε μόνο 3 λεπτά. Ή θα μπορούσε να ταξιδέψει 1980 μίλια σε 1 ώρα με αυτά τα δεδομένα. Με ένα αεροσκάφος που έχει μέγιστη ταχύτητα 190 μίλια ανά ώρα.
Είπε ''It was strange to find myself over Miami beach. Because of the time. The timing didn't make sense.'' Ο πύργος ελέγχου του Μαϊάμι έπρεπε να είχε κάνει λάθος. Ο Bruce έπρεπε να είναι ακόμα πάνω από την θάλασσα της Φλόριντα. Και όμως διένυσε μία τέτοια απόσταση μέσα σε 3 λεπτά!
Υπάρχει περίπτωση να φταίει το μαγνητικό πεδίο? Όντως ο Bruce ταξίδεψε στο χωροχρόνο? Αναπάντητα ερωτήματα λούζουν την υπόθεση αυτή.
Τα συμπεράσματα δικά σας! Εγώ πιστεύω ακράδαντα και τις 2 περιπτώσεις και με ενδιαφέρει να μάθω και τις δικές σας γνώμες.



*-*-*Όποιος θέλει μεταφράσεις μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου.*-*-*
Twitter
Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.