Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Recommending a movie :3

Για τους λάτρες του κινηματογράφου, της 7ης τέχνης και των ψυχολογικών θρίλερ θα ήθελα να προτείνω ένα πραγματικά καλό έργο που είδα σήμερα στο Village Ρέντη. Λέγεται Dream House (στα ελληνικά το Σπίτι των Ονείρων) και παίζουν ο Daniel Craig, η Naomi Watts και πολλοί άλλοι. Μία καλή -σχετικά- υπόθεση, με πολύ καλούς ηθοποιούς και ήρεμη μουσική. Χωρίς κοψοχολιαστικές σκηνές με αίμα, πτώματα και μυαλά να πετάγονται είναι κατά την γνώμη μου ένα έργο που θα ικανοποιήσει έναν άνθρωπο με συναισθήματα.


Διάρκεια: Στα πρώτα 10 λεπτά του έργο υπάρχει περίπτωση να σας πάρει ο ύπνος αλλά μετά ξεκινάει η δράση σιγά-σιγά, με τον πρωταγωνιστή να ανακαλύπτει διάφορα για το παρελθόν του νέου του σπιτιού. Το έργο διαρκεί 1 ώρα και 31 λεπτά.

Σενάριο: Υπάρχουν μερικά κενά τα οποία αφήνουν αναπάντητα ερωτήματα πίσω τους δυσαρεστώντας το κοινό. Αυτό με ενόχλησε ελάχιστα βέβαια αφού δεν είμαι τόσο μεγάλη λάτρης των κοινωνιο-ψυχολογικών θρίλερ και βλέπω όλα τα είδη έργων (εκτός από το έκτρωμα της φύσεως -το twilight) 



Βέβαια δεν περίμενα να είναι ένα τόσο απλό θρίλερ. Περίμενα psycho δράση με αισχρές σκηνές γιατί αυτό με ικανοποιεί (don't ask why). Τελικά θα του βάλω ένα 67% για την έλλειψη φαντασίας και δράσης.
Δεν θα κάνω spoil, θα ήθελα να το προτείνω σε άτομα που δεν βλέπουν θρίλερ, ιδιαίτερα ψυχολογικά, γιατί είναι μία καλή και ήρεμη αρχή για να αρχίζετε να βλέπετε θρίλερ.



*BONUS*
-soundtrack-


*BONUS 2*
Βρήκα κάτι απίστευτες γάτες και θέλω να τις μοιραστώ με όλους. Happy Caturday evewyone!










*Cat I'm a kitty cat. And I dance dance dance and I dance dance dance*

3 σχόλια:

  1. *about the movie*
    Must see!!I have heard so much about it in I LOVE it!!and awesome neko =D
    happy caturday to you too *smiles like a troll*
    (I am Akarui =D)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I know who you are deaaar thank u a lot! I appreciate it a lot
    Greetings !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hello girl τι όμορφο μπλοκ που έχεις! just found it :D καλή φαίνεται η ταινία θα την δω και θα σου πω γνωμη!
    "Περίμενα psycho δράση με αισχρές σκηνές γιατί αυτό με ικανοποιεί (don't ask why)" λεω να ρωτήσω, πχ τραινία?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.