Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Some interesting news!! Be gone Earth!!

Καιιιιι I'm back ! Για ένα νέο που πιστεύω θα ενδιέφερε τον καθένα αφού ένας κομήτης διαμέτρου 400 μέτρων θα περάσει σε απόσταση αναπνοής από την Γη. Μόλις 324.600 χιλιόμετρα από την Ελλάδα !!! Δηλαδή σήμερα βγείτε σε ταράτσες, μπαλκόνια, κήπους και αυλές στις 01:28 για να μην χάσετε αυτό το θέαμα αφού θα περάσει ανάμεσα από το φεγγάρι και την Γη (και επειδή δεν είναι σίγουρη αν θα είναι σήμερα ..βγείτε και αύριο την ίδια ώρα!!) Είμαστε τυχεροί βέβαια που δεν θα φάμε έναν ωραιότατο αστεροειδή στο κεφάλι.
-ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΓΗ?

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση  - ή τουλάχιστον έτσι μας λένε -. Ο ίδιος ο κομήτης παρακολουθείτε από την nasa από το 2005 όταν ανακαλύφθηκε και η nasa λέει πως είναι 100% σίγουρη πως δεν θα υπάρχει καμία επαφή και δεν θα επηρεάσει τίποτα. Κατά την γνώμη μου ..αντίο σας θα τα πούμε σε μία άλλη ζωή αφού στις ειδήσεις ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ σχετικά με αυτό το θέμα και με ενόχλησε πολύ. Επίσης η unesco προβλέπει τσουνάμι στις 9 του μηνός και αρχίζω να ανησυχώ που alsoo θα φάμε και την ουρά του κομήτη elenin που ήταν περαστικός στις 17/10.


FEEL THE PAIN 
Anywaaaay κάτι άλλο πολύ ενδιαφέρον που διάβασα και αναφέρομαι σε αυτούς που μισούν τον ατάλαντο, άχρηστο και χαζό τραγουδιστή τον Justin Bieber, ήταν πως αυτός ο 17χρονος έχει προβλήματα!! Μία 20χρονη τον τραβάει στα δικαστήρια λέγοντας πως το παιδί που κουβαλά είναι ..του Justin?!? Οκ καλά διαβάσατε και καλά διάβασα και εγώ. Και μου φαίνεται τραγικό. Δηλαδή οκ και να μπορούσε να γονιμοποιήσει αυτός θα το έκανε στα  παρασκήνια της συναυλίας του? ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ ρε κοπέλα μου και εσύ άντε πες πως το έκανε κάποιος παιδεραστής να βρεις το δίκιο σου, όχι ο Bieber!
ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ BIEBER ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ :(

Και συνεχίζω... "Εξωγήινη επίθεση πλησιάζει"?  Λοιπόν απ' ό,τι καταλάβατε κάτι πραγματικά δεν πάει καλά εδώ.  Πρόκειται για μία σύμπτωση? Δεν ξέρω. Βγάλτε δικά σας συμπεράσματα ψάχνοντας στον ουρανό για αυτά τα ωραία φωτάκια!!! 

Οι Πηγές μου!: αυτή
..αυτή
και αυτή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.