Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

A totally New Generation.

Ελπίζω όλοι να είδατε το σημερινό φεγγάρι γύρω στις 8. Ένα πανέμορφο χάρτινο φεγγαράκι, μία στάλα φαντασίας και ομορφιάς που έπεσε σήμερα στον βραδινό ουρανό και απλώθηκε σχηματίζοντας ένα νέο φεγγάρι, μια νέα αρχή που αργότερα θα γίνει μία νέα σελήνη.

Βγαίνοντας όμως από το σπίτι μου είδα κάτι που με αηδίασε, με έκανε να θέλω να μην ζω πια εδώ. Καλωσορίστε με ντροπή μία γενιά παιδιών, γύρω στα 8-9 χρονών παραπάνω δεν νομίζω να ήταν. Δύο κορίτσια όπως κάθε άλλο μικρό μωρό ήταν έξω και διασκέδαζαν με τον δικό τους τρόπο. Εξυβρίζοντας ένα άλλο κορίτσι της ηλικίας τους, που μπορεί να ήταν σωματικά και ψυχολογικά αδύναμο να τους αντιμιλήσει. Σοβαρολογείτε τώρα? Τρελάθηκα όταν το είδα. Το μίσος που έβγαζαν αυτά τα παιδιά. Είναι απαράδεκτο. Να ντρέπονται οι μητέρες που τα έθρεψαν.  
Πραγματικά... Εμείς δεν είχαμε computer και κινητά αφής στις ηλικίες τους. Είχαμε ακόμα το sega και playstation 1 πήραμε στα 5.
Θυμάστε καθόλου? Γενιά του '96?
Μου λείπουν οι μέρες που έβαζα κασέτες με digimon και pokemon και έτρωγα φράουλες με ζάχαρη. Νιώθω μεγάλη πια.

*BONUS 1*
Εδώ θα ακούσετε τα 2 νέα single των Rammstein. Ειδικά το πρώτο για μένα αξίζει πάααααρα πολύ. (Έχω βιάσει το κουμπί του replay)

Mein Land!

*BONUS 2*
Σας άρεσαν οι γάτες! Θέλετε κι άλλες ?
SCROOOLL !!!







Την επόμενη φορά: BONUS just wait to see some creepy animals...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.