Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

A Wonderful Weekend!

Μετά από μία κουραστική εβδομάδα γεμάτη μαθήματα και άγχος δεν σου αξίζει ένα πανέμορφο Σαββατοκύριακο? Βεβαίως και σου αξίζει! Προσωπικά, μου άρεσε αυτό το διήμερο χαλάρωσης αν και αύριο μας περιμένει μία δύσκολη Δευτέρα! 

Αφού τελείωσε μία σύντομη Παρασκευή και μετά την πανέμορφη έκπληξη που ετοίμασα σε μία φίλη που αγαπώ σαν τίποτε άλλο, τελείωσα το μάθημα των αγγλικών και έπεσα στην αγκαλιά του Μορφέα για να με βρει το επόμενο πρωί το φως του Ήλιου.
Η επόμενη μέρα ήταν πολύ ευχάριστη. Ψώνια, βιασύνη με μία δόση τρέλας και μία πανέμορφη ζεστή σοκολάτα με καρύδα που εξαφανίστηκε σε μηδενικό χρόνο ήταν κάποια πράγματα που έκανα εκείνο το Σαββατιάτικο πρωινό. Πειραιάς μουντός όπως πάντα. Αλλά κρύβει πολλά μαγαζιά!...μυστικά εννοώ.

Αφήνοντας το Σάββατο πίσω ξεκίνησα πλέκοντας τα μαλλιά μου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του. Βλέποντας ένα ξεκαρδιστικό ξένο έργο ήξερα πως θα τελείωνε γρήγορα αυτό το βράδυ γι'αυτό έκανα ό,τι μπορούσα για να το καθυστερήσω. Θα έλεγα πως τα κατάφερα κάπως. Η Κυριακή που ακολούθησε? Ανεπανάληπτη! Η Πάρνηθα, χιονισμένη και καμαρωτή ήταν ευπρόσδεκτη, ηλιόλουστη και γεμάτη ελαφάκια. Ακολούθησε πεζοπορία και κούρσα ξανά πίσω στην πραγματικότητα με έναν φανταστικό οδηγό και ένα Subaru Impreza. Φοβερή μέρα. Απόγευμα στο Αιγάλεω για σουβλάκι στο μαγαζί που δουλεύει η μαμάκα! 

Ελπίζω να είχατε ένα ίδιο υπέροχο Σαββατοκύριακο. Θα το αξίζατε αν είχατε.

Χρόνια πολλά στους: Χριστίνα και Στάθη.

                Σας αγαπώ



Motto της ημέρας

Άμα η γυναίκα δεν έχει πιασίματα... τι να την κάνεις?

Αναμένονται φωτογραφίες από το Σαββατοκύριακο! 


OH I GET IT IT'S SUPERMAN!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.